7 comments on “Guestbook

 1. Kedves Lali!

  Nagyon jó figyelemmel kísérni, hogy hosszú évek alatt odaadással, kitartással, és persze rengeteg munkával miből és kiből lesz a „cserebogár”. A honlapod nagyon tetszik.
  Meglep az a sokoldalúságod és alázatod a színjátszás iránt, melyet nagyon tisztelek benned. Tiszta szívemből kívánom, hogy szerepálmaid legyenek és ezek beteljesedésénél a közönség sorai között ülve tapsolhassak Neked!

 2. Drága Lalám!!
  Nagyon-nagyon tetszik az oldal, a videók a képek…rájöttem milyen keveset is tudok rólad, ez helytelen! 🙂 A mihamarabbi viszlát 😉 :*

 3. Amit legelőször látok, hogy tehetséges vagy. Szuggesztív, hiteles, vonzó és természetes. Nézhetem bármelyik videódat, teljes szellemmel vagy ott a képernyőn. Másrészt nagyon sok lelket érzek a munkáidban, és megtalállak a szerep mögött: alakíthatsz bármit. Ezt jelenti az igazi örömjáték és az, amit ezzel másoknak adsz – úgy gondolom, hogy ezen a pályán ennél kevesebb nem méltó erre a névre.
  Lala.. kívánom neked, hogy válj azzá, akinek születtél!
  Orsi

 4. Fura dolog a barátság, sokféle érzelem kavarog benne megmagyarázhatatlanul.
  Szeretlek, mert a barátom vagy, utállak, mert legtöbbször elfoglalt vagy, és büszke vagyok rád, mert nagy utat tettél meg!
  Gratulálok a csodás weboldaladhoz, és sok sikert a munkádhoz!
  Linda

 5. Gratulálok a weboldaladhoz Lali. Még élénken emlékszem, amikor Sirokon a ZF házban odahívtál az ablakhoz, és tanácsot kértél honlap ügyben. Hát akkor mostanra összejött. További sok sikert! puszi Edit 🙂

 6. Szeretettel gratulálok a gyönyörű weboldaladhoz!
  Természetesen a szerteágazó munkáidhoz is!
  Sok sikert!:)
  pusziiii!<3
  Szmatana Andrea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.